Διατροφή για αύξηση μυικού όγκου

Διατροφή για αύξηση μυικού όγκου

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-22 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Η συγκεκριμένη διατροφή είναι μια εξατομικευμένη διατροφή που βασίζεται στην αυξημένη κατανάλωση πρωτεϊνούχων τροφίμων και στην μειωμένη πρόσληψη λίπαρων τροφών. Σημαντικό ρόλο για την μυϊκή ανάπτυξη παίζει η ποσότητα της πρωτεΐνης, ο χρόνος κατανάλωσης της αλλά και η ποιότητά της. Στόχος είναι η αύξηση της μυϊκής μάζας με ταυτόχρονη μείωση της λιπώδους μάζας.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Η διατροφή αυτή απευθύνεται στα άτομα που έχουν χαμηλή μυϊκή μάζα ή που θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερο μυϊκό όγκο στο σώμα τους  και σε συνδυασμό με τη γυμναστική, επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Τι περιλαμβάνει;

Η διατροφή για αύξηση του μυϊκού όγκου περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε  ζωικές πρωτεΐνες όπως το άπαχο μοσχαρίσιο κρέας, το αυγό, το στήθος κοτόπουλο, τα όσπρια, ο τόνος, οι ξηροί καρποί και τα γαλακτοκομικά. Το ψάρι περιέχει και αυτό  πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και συμβάλλει στην ανάπτυξη των μυών. Τα γεύματα πριν την προπόνηση( 45’ πριν την άσκηση) περιέχουν κυρίως υδατάνθρακες ενώ μετά την προπόνηση υδατάνθρακες και περισσότερη πρωτεΐνη. Τα λιπαρά φαγητά περιορίζονται.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διατροφή για αύξηση μυικού όγκου”