Διατροφή Σαρακοστιανής Νηστείας

Διατροφή Σαρακοστιανής Νηστείας

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-30 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Νηστεία ορίζεται η εκούσια αποχή σε ορισμένες τροφές για θρησκευτικούς λόγους.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Κυρίως σε ανθρώπους που θέλουν να την ακολουθήσουν για θρησκευτικούς λόγους.

  • Τι περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομάδες τροφών: λαχανικά (ωμά, ψητά, φρέσκα καθώς και τους χυμούς τους), φρούτα (φρέσκα, αποξηραμένα, σε σαλάτα και τους χυμούς τους), τα όσπρια (σε μορφή σαλάτας, φούρνου και σούπας), δημητριακά, ζυμαρικά, ξηρούς καρπούς, βούτυρο ξηρών καρπών συνδυασμένα με ισορροπημένο τρόπο ώστε να μη στερείται ο οργανισμός βασικά μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά. Ανάλογα τη νηστεία η διατροφή περιλαμβάνει και τροφές από τις ομάδες των θαλασσινών, των ψαριών, κάποιων γαλακτοκομικών και των αυγών.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διατροφή Σαρακοστιανής Νηστείας”