Blog

Latest News

ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο φρέσκου σολωμού περίπου 300 γρ. 2 μέτριες  πατάτες λίγο λάδι αλάτι, πιπέρι, λεμόνι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε σε ταψάκι λαδόκολλα, την αλείφουμε με λάδι, και τοποθετούμε τον σολωμό με...

TO ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ

Υλικα 250 γρ. μακαρόνια πένες 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 1 καρότο τριμμένο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 φλ. ντοματάκια 1/2 ματσάκι μαϊντανό 800 ml άπαχο...

ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

Συστατικά: 450 γρ. φρέσκες ντομάτες ή 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα 450 γρ. φρέσκες μπάμιες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κ.γλ. σπόρους κόλιαντρου κοπανισμένους ...

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ (ΚΑΓΙΑΝΑΣ)

Συστατικά: 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κοτσάνι από σέλινο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο 4 ντομάτες 1/2 ματσάκι μαιντανό 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη 4 αβγά Οδηγίες: Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το...

ΟΜΕΛΕΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Συστατικά: 6 αβγά 2 κουταλιές της σούπας νερό 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια ½ φλιτζάνι αρακά κατεψυγμένο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρεδάκια 1 φλιτζάνι μπρόκολο ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι Οδηγίες: Ζεσταίνεις το...

Πρωτεΐνες στην εγκυμοσύνη

Ένα από τα πράγματα που είναι απαραίτητα για εσάς και το μωρό σας είναι οι πρωτεΐνες. Σας βοηθούν να έχετε ενέργεια και προσφέρουν στο μωρό σας τα αμινοξέα που...

Υγιεινά σνακ για μετά το σχολείο

Μετά από τις κουραστικές ώρες του σχολείου, τα παιδιά σας χρειάζονται κάτι για να τους δώσει λίγη ενέργεια. Και τι είναι καλύτερο από ένα νόστιμο, υγιεινό σνακ, φτιαγμένο από...

Καλά και κακά λιπαρά

Τα λιπαρά της διατροφής βρίσκονται στο επίκεντρο του ερευνητικού ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια, με τα αποτελέσματα πολλών μελετών να προειδοποιούν για την επίδραση ορισμένων κατηγοριών διαιτητικού λίπους στον κίνδυνο...

Μεσογειακή διατροφή για καρδειαγγειακά

Η παραδοσιακή Μεσογειακή Διατροφή ορίζεται ως το διατροφικό πρότυπο που επικρατούσε στις ελαιοπαραγωγές περιοχές της Μεσογείου κατά το τέλος της δεκαετίας του 1950 και τις αρχές της δεκαετίας του 1960....

0
    0
    Καλάθι αγορών
    Τα καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στις διατροφές