ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΑΝΗΘΟ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΜΥΖΗΘΡΑ
Συστατικά: 16 γαρίδες μεγάλες 2 σκελίδες σκόρδο 100 ml ελαιόλαδο 1 ματσάκι άνηθο χυμό από 3 λεμόνια αλάτι, πιπέρι 150 γρ. μυζήθρα (κατά προτίμηση Ίου) Για το σουφλέ παντζάρι 150...
Latest News
Συστατικά: 16 γαρίδες μεγάλες 2 σκελίδες σκόρδο 100 ml ελαιόλαδο 1 ματσάκι άνηθο χυμό από 3 λεμόνια αλάτι, πιπέρι 150 γρ. μυζήθρα (κατά προτίμηση Ίου) Για το σουφλέ παντζάρι 150...
ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο φρέσκου σολωμού περίπου 300 γρ. 2 μέτριες πατάτες λίγο λάδι αλάτι, πιπέρι, λεμόνι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε σε ταψάκι λαδόκολλα, την αλείφουμε με λάδι, και τοποθετούμε τον σολωμό με...
Υλικα 250 γρ. μακαρόνια πένες 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 1 καρότο τριμμένο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 φλ. ντοματάκια 1/2 ματσάκι μαϊντανό 800 ml άπαχο...
Συστατικά: 450 γρ. φρέσκες ντομάτες ή 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα 450 γρ. φρέσκες μπάμιες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κ.γλ. σπόρους κόλιαντρου κοπανισμένους ...
Συστατικά: 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κοτσάνι από σέλινο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο 4 ντομάτες 1/2 ματσάκι μαιντανό 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη 4 αβγά Οδηγίες: Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το...
Συστατικά: 6 αβγά 2 κουταλιές της σούπας νερό 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια ½ φλιτζάνι αρακά κατεψυγμένο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρεδάκια 1 φλιτζάνι μπρόκολο ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι Οδηγίες: Ζεσταίνεις το...
Ένα από τα πράγματα που είναι απαραίτητα για εσάς και το μωρό σας είναι οι πρωτεΐνες. Σας βοηθούν να έχετε ενέργεια και προσφέρουν στο μωρό σας τα αμινοξέα που...
Μετά από τις κουραστικές ώρες του σχολείου, τα παιδιά σας χρειάζονται κάτι για να τους δώσει λίγη ενέργεια. Και τι είναι καλύτερο από ένα νόστιμο, υγιεινό σνακ, φτιαγμένο από...
Τα λιπαρά της διατροφής βρίσκονται στο επίκεντρο του ερευνητικού ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια, με τα αποτελέσματα πολλών μελετών να προειδοποιούν για την επίδραση ορισμένων κατηγοριών διαιτητικού λίπους στον κίνδυνο...
Η παραδοσιακή Μεσογειακή Διατροφή ορίζεται ως το διατροφικό πρότυπο που επικρατούσε στις ελαιοπαραγωγές περιοχές της Μεσογείου κατά το τέλος της δεκαετίας του 1950 και τις αρχές της δεκαετίας του 1960....