Διατροφή για καρδιαγγειακά νοσήματα

Διατροφή για καρδιαγγειακά νοσήματα

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-13 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου. Σε αυτά περιλαμβάνονται η στεφανιαία νόσος, η υπερλιπιδαιμία και η αθηροσκλήρωση. Οι βασικοί παράγοντες κινδύνου για την ισχαιμική νόσο του μυοκαρδίου είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση, που αποτελεί και τον κυριότερο παράγοντα, η υψηλή χοληστερόλη, τα τρανς λιπαρά οξέα, το αλκοόλ, το κάπνισμα, ο υψηλός Δείκτης Μάζας Σώματος, η υψηλή γλυκόζη αίματος, η χαμηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και η μειωμένη φυσική δραστηριότητα, που αλληλεπιδρούν με πολύπλοκο τρόπο μεταξύ τους.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Σε ηλικίες άνω των 50 , σε ανθρώπους με αυξημένη χοληστερίνη και τριγλυκερίδια , σε άντρες και γυναίκες που έχουν οικογενειακό ιστορικό με καρδιαγγειακά  και εμφράγματα μυοκαρδίου. Επιπλέον μπορούν να ακολουθήσουν αυτό το πρόγραμμα όλοι όσοι στοχεύουν στην πρόληψη εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων.

  • Τι περιλαμβάνει;

Το διαιτολόγιο μας  στηρίζεται στη μειωμένη κατανάλωση νατρίου, αλκοολούχων ποτών , κορεσμένων λιπαρών οξέων καθώς και σε αυξημένη πρόσληψη καλίου ,μαγνησίου , ασβεστίου και φυτικών ινών και ω-3 λιπαρών οξέων. Τα δημητριακά  ολικής άλεσης , το ψάρι, τα πουλερικά , τα όσπρια ,  τα γαλακτοκομικά σε χαμηλά λιπαρά , τα λαχανικά και τα φρούτα περιλαμβάνονται στο διαιτολόγιό μας με μεγάλη αφθονία.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διατροφή για καρδιαγγειακά νοσήματα”