Διατροφή για υπέρταση

Διατροφή για υπέρταση

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-12 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Αρτηριακή υπέρταση χαρακτηρίζεται η αύξηση της πίεσης του αίματος μέσα στις αρτηρίες της συστηματικής κυκλοφορίας, πάνω από ορισμένα όρια που θεωρούνται ως φυσιολογικά. Είναι χρόνια κατάσταση, αρκετά συχνή, στην πλειονότητα άγνωστης αιτιολογίας και περιλαμβάνεται στους κύριους παράγοντες κινδύνου των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Τα φυσιολογικά όρια  συστολικής / διαστολικής πίεσης είναι 120mmHg/ 65mmHg. Ξεπερνώντας τις τιμές αυτές ξεκινάει το 1ο στάδιο της νόσου.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε άτομα διαγνωσμένα με υπέρταση αλλά και  για προληπτικούς λόγους για μείωση της εμφάνισής της.

  • Τι περιλαμβάνει;

Το διαιτολόγιό μας  περιλαμβάνει τρόφιμα πλούσια σε κάλιο όπως φρούτα και κυρίως λαχανικά (π.χ ντομάτα , πορτοκάλι , μπανάνα, σπανάκι), επαρκής κατανάλωση ω-3 λιπαρών οξέων ,επαρκής πρόσληψη ασβεστίου(π.χ γαλακτοκομικά) και μαγνησίου( π.χ πράσινα φυλλώδη λαχανικά , ανάλατοι ξηροί καρποί, δημητριακά ολικής) καθώς και  μειωμένη κατανάλωση νατρίου και κορεσμένων λιπαρών οξέων.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διατροφή για υπέρταση”