Διατροφή για σιδηροπενική αναιμία

Διατροφή για σιδηροπενική αναιμία

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-14 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Η σιδηροπενική αναιμία οφείλεται στη μειωμένη σύνθεση αιμοσφαιρίνης, συνήθως λόγω έλλειψης σιδήρου.  Τα αίτια της μειωμένης στάθμης σιδήρου στον οργανισμό είναι  η ανεπαρκής πρόσληψή του, η δυσαπορρόφηση, οι αυξημένες ανάγκες σε σίδηρο ,οι αυξημένες απώλειες αίματος.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Η επίπτωση της είναι μεγαλύτερη στα παιδιά προσχολικής ηλικίας ,στους εφήβους ,στις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και σε εγκύους με χαμηλά επίπεδα σιδήρου καθώς απευθύνεται και σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με σιδηροπενική αναιμία.

  • Τι περιλαμβάνει;

Το διαιτολόγιο μας περιλαμβάνει κόκκινο κρέας , τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C (πράσινα φυλλώδη λαχανικά, εσπεριδοειδή) καθώς οι συγκεκριμένες τροφές διπλασιάζουν  την απορρόφηση του σιδήρου .Αποφεύγουμε στα διαιτολόγια μας τον συνδυασμό γευμάτων που συμπεριλαμβάνουν ταυτόχρονη κατανάλωση τροφίμων με σίδηρο και ασβέστιο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απορρόφηση του σίδηρου και να επαναφέρουμε τις τιμές του αιματοκρίτη σε φυσιολογικά επίπεδα.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διατροφή για σιδηροπενική αναιμία”