Δίαιτα για αύξηση του μεταβολισμού

Δίαιτα για αύξηση του μεταβολισμού

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-7 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Ο όρος βασικός μεταβολικός ρυθμός αναφέρεται στο σύνολο της ενέργειας που χρειάζεται κάθε μέρα ο οργανισμός για να καλύψει τις ζωτικές του λειτουργίες (π.χ. τη λειτουργία της καρδιάς, τη διατήρηση της θερμοκρασίας τους σώματος, την αναπνοή) και ισοδυναμεί με το 60-75% της ενέργειας που προσλαμβάνεται μέσω της τροφής. Επίσης, περιλαμβάνει σε ποσοστό περίπου 25-40% την ενέργεια που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στις καθημερινές φυσικές δραστηριότητες, όπως π.χ. το περπάτημα. Πηγή της ενέργειας αυτής είναι οι τροφές, τα συστατικά των οποίων (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπίδια) επεξεργάζεται ο οργανισμός προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Η διατροφή αυτή απευθύνεται στα άτομα που δεν καταναλώνουν μικρά και συχνά γεύματα με αποτέλεσμα ο βασικός τους μεταβολισμός να είναι πολύ χαμηλός.

  • Τι περιλαμβάνει;

Η δίαιτα για αύξηση του μεταβολισμού περιλαμβάνει τροφές που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό όπως σπαράγγια, μπρόκολο, αυγό, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, ξηρούς καρπούς και δημητριακά ολικής. Τα παραπάνω τρόφιμα περιέχουν βιταμίνη Β και μαγνήσιο τα οποία παίζουν κεντρικό ρόλο στην λειτουργία του μεταβολισμού.  Τα γαλακτοκομικά δεν παραλείπονται από τη διατροφή, αυξάνονται τα τρόφιμα ολικής άλεσης, ενώ περιορίζεται το λίπος. Επιπλέον η διατροφή περιλαμβάνει μικρά και συχνά γεύματα. Σνακ που περιέχουν πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες ενισχύουν τις καύσεις.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Δίαιτα για αύξηση του μεταβολισμού”