Δίαιτα για αδυνάτισμα

Δίαιτα για αδυνάτισμα

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-1 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Η δίαιτα για αδυνάτισμα είναι μια δίαιτα που αποσκοπεί στη απώλεια των περιττών κιλών και του λίπους για ένα όμορφο και υγιές σώμα.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Η διατροφή αυτή απευθύνεται στα άτομα που θα ήθελαν να χάσουν βάρος κυρίως τα υπέρβαρα και τα παχύσαρκα άτομα. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να διατήρηση τον μυικό ιστό και να βοηθήσει στη περαιτέρω απώλεια υποδόριου λίπους . Η απώλεια των κιλών δεν θα ξεπερνά τα 4 κιλά το μήνα εξασφαλίζοντας έτσι έναν υγιή τρόπο αδυνατίσματος.

  • Τι περιλαμβάνει;

Η δίαιτα αυτή περιλαμβάνει όλες τις ομάδες των τροφίμων και με κατάλληλους συνδυασμούς επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Δίαιτα για αδυνάτισμα”