Διατροφή Ελεύθερης Λακτόζης

Διατροφή Ελεύθερης Λακτόζης

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-34 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Είναι διατροφή για τη δυσανεξία στη λακτόζη που είναι η ανικανότητα αφομοίωσης σημαντικής ποσότητας λακτόζης. Η λακτόζη είναι το κυρίαρχο σάκχαρο του γάλακτος. Αυτή η ανικανότητα προκύπτει από την έλλειψη του ενζύμου της λακτάσης, το οποίο παράγεται κανονικά από τα κύτταρα του λεπτού εντέρου.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

ε ανθρώπους που έχουν εμφανίσει συμπτώματα δυσανεξίας στη λακτόζη.

  • Τι περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων εκτός από αυτή του γάλακτος και επεξεργασμένα τρόφιμα που περιέχουν σκόνη αυτού, η οποία αντικαθίστανται με γαλακτοκομικά προϊόντα φυτικής προέλευσης ή με προϊόντα που περιέχουν ελάχιστη ποσότητα λακτόζης ακίνδυνη ως προς τον οργανισμό.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διατροφή Ελεύθερης Λακτόζης”