4 εβδομαδιαία προσωπικά προγράμματα αδυνατίσματος

4 εβδομαδιαία προσωπικά προγράμματα αδυνατίσματος

50

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Το παρόν πακέτο διαιτολογιών περιλαμβάνει 4 εβδομάδες ισορροπημένης δίαιτας. Συμπληρώντας το διατροφικό ιστορικό σας αποστέλλουν 4 δίαιτες που ακολουθούν τις διατροφικές σας συνήθεις μαζί με τυχός προβλήματα υγείας.

Τα 4 προγράμματα διατροφής μπορούν να εφαρμοστούν άνετα χωρίς στερήσεις μέχρι και 2 μήνες κάνοντας επανάληψη όποια μέρα εσείς θέλετε.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος από 3,5 έως 5,5 κιλά τον μήνα και θέλουν συνολικά η απώλεια βάρους σε σύνολο να είναι άνω των 10 κιλών.

  • Τι περιλαμβάνει;

Τα διαιτολόγια μας στηρίζονται σε ισορροπημένη μεσογειακή δίαιτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας θερμιδικές ανάγκες. Περιλαμβάνουν όλες τις ομάδες τροφίμων όπως δημητριακά και ζυμαρικά ολικής αλέσεως, εποχιακά φρούτα και λαχανικά, λευκή άπαχη πρωτεΐνη, κόκκινο κρέας με μέτρο, ξηρούς καρπούς ή βούτυρα ξηρών καρπών και ελαιόλαδο στην κατάλληλη ποσότητα. Η κάθε ημέρα μπορεί να αποτελείτε από 3 εώς 5 γεύματα ανάλογα με τις ιδιαιτέρες διατροφικές συνήθεις του καθενός.

Αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση του συγκεκριμένου διαιτολόγιου, κάντε κλικ στην επιλογή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”. Κατόπιν, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας – στα τμήματα “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ” και “ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αντίστοιχα, που θα βρείτε στη σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για άμεση μετάβαση στο ταμείο και συμπλήρωση των στοιχείων σας πατήστε εδώ: https://e-diatrofimou.gr/checkout/

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “4 εβδομαδιαία προσωπικά προγράμματα αδυνατίσματος”