Ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για διατήρηση φυσιολογικού βάρους

Ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για διατήρηση φυσιολογικού βάρους

2550

Κωδικός προϊόντος: diet-6 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

  • Τι είναι;

Είναι μία διατροφή η οποία περιλαμβάνει τρόφιμα από όλες τις ομάδες τροφίμων σε  συγκεκριμένη ποσότητα και σε συγκεκριμένη συχνότητα εβδομαδιαία. Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται οι διατροφικές ανάγκες του οργανισμού μας και προλαμβάνονται οι τυχόν  διατροφικές ελλείψεις.

  • Σε ποιους απευθύνεται;

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιακών ομάδων που επιθυμούν να διατηρήσουν ένα φυσιολογικό βάρος, να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, να νοιώθουν ευεξία και να προστατέψουν τον οργανισμό τους από πιθανά προβλήματα υγείας.

  • Τι περιλαμβάνει;

Το διαιτολόγιό μας περιλαμβάνει άφθονες ποσότητες φρούτων και λαχανικών , ωμά αλλά και μαγειρεμένα , γαλακτοκομικά προϊόντα  όπως τυρί γάλα ή γιαούρτι  καθώς και τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες όπως το ψωμί ολικής αλέσεως και τα δημητριακά. Το ελαιόλαδο είναι επιτρεπτό στο καθημερινό μας διαιτολόγιο αλλά σε μικρές πάντα ποσότητες. Το κρέας  για αποφυγή του κορεσμένου ζωικού λίπους, το προτιμάμε άπαχο ενώ τα όσπρια αποτελούν ένα θρεπτικό αλλά και υγιεινό γεύμα.

Σημείωση:
Τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία με πολλές επιλογές και μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι και 3 εβδομάδες μέχρι να ανανεωθούν.

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Διατροφής

1 εβδομάδα, 4 εβδομάδες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για διατήρηση φυσιολογικού βάρους”